Gezondheid

VSM

Homeopathische geneesmiddelen, Gezondheidsproducten, Medische hulpmiddelen en Plantaardige geneesmiddelen VSM is de grootste producent van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland, met ook een breed assortiment aan gezondheidsproducten. Bekende merknamen zijn Spiroflor, Calendulan en Nisyleen. Specifiek bekend en populair bij jonge ouders is onze kinderserie met bijvoorbeeld. Chamodent en Arnikind. Ook heel bekend is onze betrekkelijke nieuwkomer Kaloba. De categorie middelen waar Kaloba bij hoort hebben een gestandaardiseerd plantaardig extract als werkzame stof.

A.Vogel

Homeopatische geneesmiddelen, Traditionele kruidengeneesmiddelen, Medische hulpmiddelen en Gezondheidsproducten Alfred Vogel was een onvermoeibare onderzoeker, een begenadigd spreker, een wereldreiziger en een mens die als geen ander begreep hoe de natuur helpt om gezond te blijven. Zijn kennis en zijn bekwaamheid legden de basis voor het merk A.Vogel.

Solgar

Voedingssupplementen van Solgar Solgar Vitamins is de Nederlandse vestiging van de Amerikaanse Solgar Vitamin & Herb Company. Al sinds de oprichting in 1947 is Solgar gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.

Orthica

Orthica ontwikkelt uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven dan ook, wel een steuntje kan gebruiken.